Ücretsiz Backlink Siteleri



Ücretsiz backlink siteleri diye arama yaptığımızda genellikle whois sorgulama tarzı sitelere link ekleyen sistemler karşımıza çıkmaktadır. Bu sitelerden alınan backlinkler sıralama yükseltme konusunda pek de fayda sağlamayacaklardır. 1 yaşını doldurmuş sitelere uygulanabilir, görünür index açısından katkısı olacaktır.
Sanalza ekibi adına internette ücretsiz backlink ekleme imkanı sunan siteleri araştırmaya karar verdim. Çok sayıda site bulup test ettim. Bu yazımda onlardan üçünü sizlerle paylaşmaya karar verdim. Sanalza ref linklerini paylaştım, refsiz linkten de üye olabilirsiniz, sizin için değişen bir şey olmayacak.

Ücretsiz Backlink Siteleri Adresleri

  • Günlük 15 Makale backlink ücretsiz: Bu siteye kayıt olduğunuzda günlük 15 makale eklemenize izin veriyor. Her makalede 1 adet link çıkışı bulundurabilirsiniz. Makaleler ingilizce olmalı, çıkış yaptığınız linkler Türkçe olabilir.
Kayıt yaptıktan sonra e-posta adresinize gelen e-maili onaylayın. Sonrasında Guard üye olacak ve her gün ücretsiz olarak 15 makale ekleme hakkı elde etmiş olacaksınız. Makalelerinizi DoctorSpinner isimli programla ücretsiz spinleme şansınız var. Knight üye olursanız günlük 50 siteye ekleme şansınız oluyor. Üyelik için tıklayın:
  • 1000 backlink ücretsiz: Bu siteye üye olunca 1000 backlink ücretsiz veriyor. Ağırlıklı olarak forum postlardan oluşuyor bu backlinkler. Direk ana siteye uygulamanızı tavsiye etmem. Bana kalırsa backlinklerinize veya paravan bloglarınıza uygulayın. Üyelik için tıklayın
  • Günlük 25 imleme ücretsiz: Bu siteyi çoğu kişi biliyor. Şu anda TR ip girişlerine kapatılmış durumda. Farklı ip ile giriş yapılıp kayıt olunabilir. Günlük 25 pligg sitesine ücretsiz imleme yapıyor.Üye olmak için tıklayın
www.backlink.kurnazay.net bir diğer backlink sitesidir.Backlink kazanmaya başlıyabilirsiniz. :)


Şimdilik bu kadar ücretsiz backlink kaynağı yeterli olur sanırım. Sizin bildiğiniz başka siteler varsa onları da bu konu altından paylaşabilirsiniz.

Ücretsiz Backlink Siteleri için “7 yorum” bulunmaktadır.