2013'ün Sıra Dışı Ürünleri



Teknolog, ilginç özellikleri ve yenilikçi fonksiyonlarıyla sizi şaşırtacak ürünleri bir araya topladı.

ASUS MX279H

MX279H, en son IPS panel teknolojisini ve Asus’un tasarım kalitesini bir araya getiriyor. Tam inanılmaz görüntü ve ses kalitesini nefes kesen bir tasarımla beraber isteyenler için üretilmiş.

SWITCH 3-WAY

Switch 3 Way, üç yönlü aydınlatma armatürlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış, dünyanın ilk ve tek LED akkor ampulü.

CONNECTED LIGHTING SOLUTION

GreenWave Reality firmasının sunduğu bağlantılı aydınlatma çözümü sayesinde, evinizde bulunan tüm ampulleri kablosuz olarak PC’ler, akıllı telefonlar ve uzaktan kumandayla yönetebilir, aydınlatma derecelerini kademeli olarak kısabilirsiniz.

XSENSE

XSense, dokunmatik arabirimli ürünlerde daha önce görmediğimiz dar kenarlar, eğimli dokunmatik yüzeyler ve çerçevesiz dokunmatik ekranlar gibi tasarım fırsatları sunan son derece esnek bir dokunmatik algılayıcı.

XAV-701HD

MirrorLink özellikli AV alıcısı sayesinde akıllı telefonunuzdaki uygulamalar 7 inç boyutlu dokunmatik ekrana yansıtılıyor. Cihaz sayesinde ahizesiz görüşme yapmak, kişisel müzik ve video arşivini görüntülemek mümkün. Sirius uyumlu cihazda ayrıca Bluetooth ve Pandora bağlantısı özellikleri yanında iki adet USB girişi de bulunuyor.

SAMSUNG UN85S9000

85 inçlik ekranıyla dünyanın en büyük Ultra HD televizyonu olan UN85S9000, Samsung’un teknolojik yenilik, tasarım felsefesi ve televizyon izleme deneyimi alanlarında her zaman en iyiyi sunma konusundaki başarısının kanıtı niteliğinde.

BELKIN WEMO BABY

Ücretsiz WeMo Baby akıllı telefon uygulamasıyla birlikte iş gören WeMo Baby, bebeğinizin sesini her nerede olursanız olun çok net bir şekilde duyabilmenizi sağlıyor. Uygulamanın ücretli sürümünü indirenler, ağlama bildirimi ve ağlama tarihçesi gibi ek özelliklerden faydalanabiliyor.

SCOUT

Scout, kendi sağlık durumunuzu, daha önce hiç olmadığı şekilde, sürekli olarak kontrol altında tutmanızı sağlayacak. Scout, kişiselleştirilmiş sağlık dönemini başlatarak sektörün görünümünü tamamen değiştirecek.

VUZIX AKILLI GÖZLÜK

Vuzix akıllı gözlük, kullanıcıları “bulut”a bağlayan ilk ahizesiz iletişim sistemi. Metin, video, ses ve akıllı telefonlarla internette görmeye alıştığımız her şey bu kablosuz kişisel bilişim cihazında. Cihaz sayesinde her nereye gidiyor olursanız olun, akıllı telefonunuz aracılığıyla buluta bağlanabileceksiniz.

SENNHEISER IE 800

Sınıfının en iyisi olan Sennheiser IE 800 kulak içi kulaklık seti, en ufak cüssede en çok yeniliği barındıran cihazlardan biri.

Teknolog’un derlediği diğer 15 ürünü görmek için lütfen tıklayın.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

2013'ün Sıra Dışı Ürünleri için “14 yorum” bulunmaktadır.

  1. SAMSUNG UN85S9000 böyle bir monitorum olsun :D :D ilk yapacağım şey

    YanıtlaSil
  2. Scout yazısını görünce aklıma counter strike 1.6 daki scout aklıma geldi :) Scout ilgimi çekti yararlı bir alete benziyor.

    YanıtlaSil
  3. gerçekten de çok sıra dışı denemek nasip olur inş

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten sıradışı ürünler.

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten sıradışı ürünler.

    YanıtlaSil
  6. Keşke resimleri koyarken hepsinin altına veya üstüne denk gelecek şekilde yapsaydın :)
    Onun haricinde gerçekten sıradışı ürünler :)
    (VUZIX AKILLI GÖZLÜK)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. konuyu ben hazırlamadım bakarsanız bir bumads reklamı bu :)

      Sil
    2. Yazı küçük olduğundan görmemişim özür dilerim :)

      Sil
    3. önemli değil işte teklif gelince yayınlamak zorundayım önemli bir fiyat :)

      Sil
  7. İşe yarar ürünler yanlız resimler alt alta olsaydı daha hoş olurdu.

    YanıtlaSil
  8. Konu için çok teşekkürler güzel bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
  9. bu adamlar işi biliyo abi ya

    YanıtlaSil