Samsung Galaxy S4 Mini Video İncelemesi


Samsung’un amiral gemisi Galaxy S4 modelinden sonra pazara sunduğu S4 varyasyonlarının en küçüğü olan Galaxy S4 Mini geçtiğimiz haftalarda ülkemizde de satışa sunulmuştu.




Tıpkı S3 ve S3 Mini de olduğu gibi, S4 serilerinde de güç olarak kısıtlamaya giden Samsung, S4 Mini‘nin ekranı 4.3 inç olarak belirlemiş. HD Super AMOLED ekrana sahip olan S4 Mini, 1.7 GHz çift çekirdekli işlemci, 1.5 GB RAM, 8GBdepolama alanı, 8 megapixel arka ve 2.1 megapixel ön kameraya sahip. 256 ppi   107 gram ağırlığında olan cihaz microSD desteği de sunuyor.

Tamamı plastik olan Mini’nin tasarımı ise S4’ün kardeşi olduğunu fazlasıyla belli ediyor. Android 4.2.2 ile karışımıza çıkan S4 Mini, S4′te bulunan TouchWiz işlevindeki özelliklerin bir çoğuna da sahip. Story Album, Panaroma Shot, S-Health gibi özellikler bunlardan sadece bazıları.

S3 ve S3 Mini ile satış rekorları kıran Samsung, aynı satış ve pazarlama politikasını S4 serisinde de devam ettiriyor, hali hazırda S4 satışlarının rekor kırdığı bu döneme S4 Mini nasıl katkı sağlayacak göreceğiz.

Detaylı ürün incelememizi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz;


Samsung Galaxy S4 Mini Video İncelemesi için “0 yorum” bulunmaktadır.