Haftanın Program İncelemesi


Virüs ve Trojanları ComboFix ile Temizleyin.

Combofix her bilgisayar için gerekli bir programdır.Bilgisayarda bulunan ve flash belleklerle gelen amvo.exe ve kavo.exe yazılımlarıyla gelen virüs,trojan ve zararlı malware virüslerini bilgisayarınızı etkilemesini engeller.
Çalışması çok basittir ama size önerim Güvenlik Duvarı(firewall) kapatmanızdır.Önleminizi aldıktan sonra combofix programını çalışıtrıp ekrana gelen kullanım şartlarını kabul ediyorsunuz.Sonra combofix kayıt defterinin yedeğini alıyor.Ekrana gelenlere 2 kere evet diyoruz.Ve tarama işlemi başlıyor.Tarama sonuçlarına C:/ de combofix.txt dosyasından bakabilirsiniz.
Eğer tehdit oluşturulan dosyalar bulunursa ki bunu rapordan görebilirsiniz o zaman ComboFix bulunan tehditleri yok ediyor. Bilgisayarınızı tertemiz yapıyor. Bütün işlemler sonuçlandığında programı kaldırmak için Çalıştır‘a combofix /uninstall yazıyorsunuz ve tamam diyorsunuz.
Böylelikle bilgisayarınız zararlı yazılımlardan temizleniyor ve siz de rahat bir nefes alıyorsunuz. Bir kaç sefer bende kullanmak zorunda kalmıştım. Alanındaki en başarılı programlardan biri diyebilirim. Programı buradan indirebilirsiniz.
















DİĞER COMBOFİX YAZISINA DA BU LİNKTEN BAKABİLİRSİNİZ.

NOT: RESİMLER GÖRSELLERDEN ALINMIŞTIR.TELİF HAKLI İHLAL EDİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORSANIZ İLETİŞİM KISMINDAN MESAJ ATABİLİRSİNİZ.

Haftanın Program İncelemesi için “2 yorum” bulunmaktadır.