Ücretsiz Programlar Yazı Dizisi-2



ComboFix, internet kullanımı ve USB bellekler aracılığı ile yaygınlaşan Amvo.exe, Kavo.exe gibi virüs ve trojanlara karşı güçlü bir temizlik çözümü sunar. 
ComboFix programı sUBs tarafından geliştirilmiş ve bilgisayarınızda bilinen zararlı yazılımları (malware) tarayarak bulduklarını otomatik olarak sisteminizden temizleyen güçlü bir güvenlik uygulamasıdır.


USB belleklerde taşınarak bilgisayarlara bulaşan yaygın zararlı yazılımlardan olan amvo.exe, kavo.exe ve buna benzer diğer popüler ve yaygın malware, spyware ve trojanları bilgisayarınızdan silmek için kullanabileceğiniz ComboFix uygulaması bir uzman tarafından tavsiye edilmedikçe veya kullanılmadıkça sisteminizin normal çalışmasında değişikliklere yol açabilir.

Programı çalıştırmadan önce mevcut bilgisayar korumasında kullandığınız antivirüs koruma yazılımlarınızı geçici bir süreliğine devre dışı bırakıp, daha sonra ComboFix'i çalıştırarak taramayı gerçekleştirmeniz daha sağlıklı ve güvenli olacaktır. Bulunan zararlı yazılımlar size gösterilip, bilgisayarınızdan otomatik olarak kaldırılacaktır.  

KAYNAK:  http://www.bilgisayarhocan.net/2012/06/combofix-nedir-nasl-kullanlr.html#.ULoivYNS1TI

Ücretsiz Programlar Yazı Dizisi-2 için “0 yorum” bulunmaktadır.