Digg Orjinal İçerik Üretmeyi Test Ediyor


Google Reader’ın hayatımızdan çıkmasıyla birlikte RSS dünyasında en güçlü giriş yapan uygulamalardan birisi de Digg Reader oldu.

Google Reader kapanmadan servisini aktif hale getiren Digg Reader, internetteki son içeriklere tek bir elden erişebilmenizi sağlıyor. Mobil uygulamalarındaki kullanım kolaylığıyla da ön plana çıkan Digg Reader, şimdi de yaptığı yeni hamle ile kendi içeriklerini üretmeye başlayacak.



Yola çıkarken, RSS beslemelerle farklı kaynaklardan bir araya getiren ve arka tarafta çalışan algoritmayla ya da editörlerin seçimiyle önemli haberleri karşınıza getiren Digg, bu sefer farklı bir yöntem deneyerek, okurları için kendis haberlerini de servis etmeyi deneyecek.

Google Reader‘ın kapanmasının ardından hızlı yükselişe geçen Google Reader alternatifleri arasında bulunan Digg Reader’ın ciddi bir ziyaretçi sayısına ulaşması ve potansiyelini yükseltmesi, Digg’in de dikkatini çekmiş. Bugüne dek farklı mecraların haberlerini servis eden Digg, bundan sonraki süreçte kendi içeriklerini üretmeye başlayabilir, içerik pazarlaması ile farklı bir gelir modeli elde edebilir.

Digg Orjinal İçerik Üretmeyi Test Ediyor için “2 yorum” bulunmaktadır.

  1. Digg iyi bir rss servisi olma yolunda azimle ilerliyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. google reader'den sonra fazla servis kullanmadım ama digg iyi bir yere edinecek galiba

      Sil