Samsung'dan katlanabilir ekranlı Galaxy telefon gelebilir



Artık akıllı telefon üreticileri yeni ürünlere yönelmiş durumda. Son olarak Samsung'dan katlanabilir ekrana sahip bir Galaxy telefon geleceği iddia edildi.



Akıllı telefon pazarında artık yenilikçi ürünlere yönelim başladı. Birçok teknoloji firması AR-GE merkezlerinde diğer firmalardan fark yaratacak ürünler üzerinde çalışıyor. Bu anlamda son olarak LG, kavisli ekranlı akıllı telefonu LG G Flex'i tanıtmıştı. Bunun dışında Nokia'a da bu katlanabilir telefon için oldukça gerekli olan katlanabilir bataryanın patentini almıştı. Şimdi ise Samsung'dan katlanabilir ekranlı bir Galaxy telefon gelebileceği iddia edildi.
Bloomberg'in yaptığı habere göre, Güney Koreli teknoloji devi Samsung, katlanabilir ekranlı bir Galaxy akıllı telefonunun planlarını yapıyor. Samsung bu ekranla kullanıcıların bilgileri direk karşıdan değil de birçok açıdan görebilmesi amaçlanıyor. Öte yandan Bloomberg, bu cihazın çıkış tarihi ve diğer özellikleri hakkında bir bilgi vermedi.
İlk başlarda da belirttiğimiz gibi birçok teknoloji firması bu tarz farklı ürünler üzerinde çalışıyor. Bakalım önümüzdeki yıllarda ne tür mobil cihazlarla karşılaşacağız?

Samsung'dan katlanabilir ekranlı Galaxy telefon gelebilir için “0 yorum” bulunmaktadır.