1 Snapchat 4 tane Instagram eder mi?



Geçtiğimiz gün Facebook'un Snapchat'e 3 milyar dolar teklif verdiği ve Snapchat'in kabul etmediği ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Facebook'un teklifi arttırdığı iddia edildi.



Mobil mesajlaşma servisi Snapchat'in hızlı büyümesi büyük şirketlerin dikkatinden kaçmadı. Özellikle geçtiğimiz yıl 1 milyar dolar ödeyerek fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram'ı satın alan Facebook, Snapchat ile yakından ilgileniyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Facebook'un Snapchat için 3 milyar dolar teklif ettiği ve Snapchat'in bu teklifi elinin tersiyle ittiği ortaya çıkmıştı.
Ancak görünüşe göre Facebook reddedilmesine rağmen Snapchat'ten vazgeçmiş değil. Çünkü, GigaOm sitesinin kurucusu Om Malik'in Twitter hesabından belirttiğine göre Facebook şimdi de 4 milyar dolarlık bir teklifle Snapchat'in kapısını çalmış.
Snapchat CEO'su Evan Spiegel'in bu seferki teklife nasıl cevap vereceği henüz bilinmez ancak bu tekliften sonra herkesin aklına gelen tek bir soru var; 1 Snapchat 4 tane Instagram eder mi?
Öte yandan daha önce Disney, Lucasfilm ve Marvel gibi iki dev şirketi 4'er milyar dolardan satın almıştı. Peki size göre 1 Snapchat 4 tane Instagram eder mi?

1 Snapchat 4 tane Instagram eder mi? için “0 yorum” bulunmaktadır.