Candy Crush çılgınlığında son nokta!



Sosyal medyanın ve mobil platformların en çok oynanan oyunu Candy Crush, inanılması zor bir rekora imza attı. Geliştirici şirket King'in dediğine göre 23 Facebook üyesinden biri kendi oyunlarını oynuyor.



Hem sosyal medyada (Facebook) hem iOS ve Android ile mobil pazarda adeta bir tür çılgınlığa dönüşen oyun Candy Crush Saga, inanılması zor bir rekora imza attı. Oyunun geliştiricisi King'in yaptığı resmi açıklamaya göre Candy Crush, bu üç platformda toplam olarak 500 milyon kez yüklenerek oynanmış. Bu muazzam sayılabilecek veri bir de önemli detayı ortaya çıkartıyor. Her 23 Facebook kullanıcısından bir tanesi Candy Crush oyununu oynuyor!
Yapımın mobil sürümünün birinci yıl kutlaması bünyesinde yapılan duyuruda, geçtiğimiz son 1 yılın King için "en başarılı" zaman dilimi olduğu açıklanmış. Şirketin baş tasarımcısı Tommy Palm, kısa bir süre sonra şirketinin detaylı bir rapor sunacağını da söylerken, akıllara bu konuda oldukça ketum davranan, bir zamanların devi Zynga geliyor. Zynga bir süredir önemli isimlerin kaybı ve uğradığı büyük maddi zarar ile uğraşıyor.

Candy Crush çılgınlığında son nokta! için “0 yorum” bulunmaktadır.