Galaxy Note 3 Duyuruldu



Uzun zamandır tanıtım günü beklenen Galaxy serisinin yeni yıldızı Galaxy Note 3 az önce Berlin’de düzenlenen IFA fuarında görkemli bir tören ile tanıtıldı.
Samsung’un 11. Unpacked etkinliğinin baş kahramanı olan Galaxy Note 3 daha ince, daha büyük ve daha hızlı olarak karşımıza çıkan cihaz tasarımıyla da dikkat çekiyor. Görüntüleme deneyimi ve kişileştirme dinamiklerinin üst seviyede olduğu Galaxy Note 3′te bir çok katma değer mevcut.
Daha Büyük Ekran Daha İnce Tasarım
Galaxy Note 3 alışılmışın dışına çıkıp oval tasarımdan kurtulup ve tıpkı S4 gibi keskin hatlar ile karşımıza çıktı. Yine aynı şekilde Samsung’un tüm Galaxy serisinde kullandığı plastiği de es geçip arka kapakta deri maddeye sahip. Bu da hassasiyet oranını oldukça fazla artırıyor. Abisinin sahip olduğu 5.3 inç ekrana karşılık Note 3, 5.7 inç Super AMOLED bir ekrana sahip. 8.3 mm inceliğinde tasarlanan Galaxy Note 3 sadece 168 gr ağırlığında. Oldukça zarif ve işlevsel olan cihaz beklendiği gibi 3GB RAM ile geliyor. 2.3GHz quad-core işlemci ile donatılmış olan Note 3 oldukça akışkan bir deneyim sunacağını söyleyebiliriz.
Cihaz 3 renkte pazara sunulacak: Siyah, Beyaz ve açık Pembe. Bir çok S-Cover sunan cihazın yan ürün tasarımlarını ünlü moda şirketi Moschino yapmış.
13 MP arka kameraya sahip olan Galaxy Note 3, kullanımı oranını artıracak 3200 mAh bataryaya sahip.9 farklı renkteki kapak seçeneğiyle gelecek olan Note 3. Henüz fiyatı bilinmeyen Galaxy Note 3, Eylül ayının 25′inden itibaren 149 ülkede satışa çıkmış olacak.
Yeni Kişiselleştirilmiş Yazılımlar
Note serisinin en önemli dinamiği olan S-Pen Note 3′te tamamen yenilenmiş. Bir çok farklı özelliği olan S-Pen’i istediğiniz şekilde kontrol etmeniz mümkün. Action Memos, Pen Window, S Finder ve Scrapbook gibi bir çok yeni özellik sunan Galaxy Note 3 kişiselliği ön planda tutuyor.
Samsung’un Galaxy Note 3 ile lanse ettiği bir diğer uygulama ise Knox. Samsung Knox bireysel ve kurumsal müşterilere emniyet ve güvenlik sağlayan bir yazılım.
Note 3′te çok daha hızlı LTE teknolojisi sunuyor, piyasada bulunan cihazlar içinde en çok bant sağlayan cihaz Note 3 bütün network’lerda çalışabiliyor.

Galaxy Note 3 Duyuruldu için “9 yorum” bulunmaktadır.

  1. Özellikleri tahrik edici olsa da büyük :) laptop taşımayı tercih ederim

    YanıtlaSil
  2. Daha Note 2'ye yeni alışmaya çalışırken 3'ü çıkıyor. Kapitalizm tam da bu sanıyorum.

    YanıtlaSil
  3. herşeyi güzelde boyutu alırken iki kere düşündürüyor

    YanıtlaSil
  4. Pantolon üreticileri bunlara göre cep yapmalı artık bence :)

    YanıtlaSil
  5. en başarılı tleefonlardan birisi olacak hiç süphesiz.

    YanıtlaSil
  6. bencede güzel ama boyutu çook fazla büyük. sony lt26ii benimki gayet memnunum

    YanıtlaSil
  7. galaksi note 3 güzel bitelefon ben gecenlerde almayı düşünüyordum herkese tafsiye edrimteşekurler

    YanıtlaSil
  8. cok güzel bi telefon herkese tafsiye ederim tşklr

    YanıtlaSil
  9. Teknik özellikleri oldukça iyi ama fiyatı yüksek, daha önce kendi blogumda da incelemesini yayınlamıştım .

    YanıtlaSil