Google+ Dünyanın İkinci Büyük Sosyal Ağı Oldu



Yapılan çalışmalara göre dünyadaki en büyük ikinci sosyal ağTwitter ve YouTube’u geride bırakarak Google+ olmuş durumda. Farklı kaynakların istatistiklerine ve YouTube’un birsosyal  olup olmadığına dair tartışmalara rağmen Twitter’ı geride bırakan Google+’nın bunu gerçekleştirmiş olmasa bile çok kısa süre sonra gerçekleştireceği öngörülüyor.

Şimdilik herkes Google+ ve Facebook arasındaki rekabete gözünü dikmiş olsa da Facebook cephesinden beklenmedik sorunlar ve gerilemelere dair haberler gelmedikçe bu pek de olası görünmüyor. Zira Google+ hali hazırda Twitter ve Facebook arasında bir konuma sahip ve Google bu durumdan oldukça memnun sayılır.
Elbette Google’ın bütün servislerini bir şekilde Google+ ile bağdaştırması ve kullanıcıları sosyal ağıkullanmak için sürekli olarak bastırması da bu kullanıcı tabanının sebeplerinden bir tanesi olarak görünüyor. Üye sayısı olarak yüksek adetlere ulaşan servisin aktif kullanıcı oranlarının diğer sosyal ağlar kadar yüksek olmadığı da biliniyor.

Google+ Dünyanın İkinci Büyük Sosyal Ağı Oldu için “10 yorum” bulunmaktadır.

  1. google sosyal alemde bence boş + sı eksiye dönüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben öyle düşünmüyorum twitterden daha fazla kullanıldığını okumuştum bi ara

      Sil
  2. Google+ 5 para etmez bir sosyal ağ bunlara bakmayın bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence önyargılı davranmayın biraz değiştirilse güzel olabilir çünkü insanlar artık facebook ve twitterden sıkıldılar.

      Sil
  3. Bence facebook tahtının sallanması için fırın fırın ekmek yemesi gerekio google hazretlerinin.. Ama belli mi olur çat basar alır parayı..:)

    YanıtlaSil
  4. Facebook a göre karmaşık bir sistem

    YanıtlaSil