FIFA 2015 ve PES 2015 Çok İddialı Geliyor


Oyun dünyasının en büyük rakipleri FIFA ve PES , bu kez 15’inci versiyonlarıyla eylülde sahneye çıkmaya hazırlanıyor. FIFA 15'in futbolcularda duygu yoğunluğu ve davranışlar üzerinde yoğunlaşacağı belirtiliyor.
Oyunda 600’den fazla duygusal animasyon yer alacak. Futbolculardan biri diğeri ile uzun süreli çekişme yaşadığında, birbirlerine karşı negatif bir etkileşime girecek.
Her türlü şut çekilebilecek
Binden fazla oyuncunun yeniden modellendiği PES 15’e de yeni animasyonlar eklendi. Oyunda şut sistemi de değişti Konami'nin söylediğine göre artık sınırsız çeşitlilikte şut çekilebiliyor.
En gerçekçi kontrol
PES de muh­te­şem bir ge­ri dö­nü­şe im­za at­ma­ya ha­zır­la­nı­yor. Oy­na­nış sis­te­mi baş­tan aşa­ğı de­ği­şe­cek olan PES 15’te da­ha ger­çek­çi ve du­yar­lı bir kon­trol sis­te­mi ola­cak.
Kutlama da yapacaklar
Ma­çın son an­la­rın­da ya­şa­nan za­fer son­ra­sın­da oyun­da­ki fut­bol­cu­lar he­ye­can do­lu bir kut­la­ma ya­pa­cak­lar. Di­na­mik Maç Su­nu­mu özel­li­ği ile tri­bün­ler­den sa­ha­ya yo­ğun bir duy­gu akı­şı olur­ken, ma­çın he­ye­ca­nı bü­yük öl­çü­de ar­ta­cak.
Kadrolar güncellenecek
PE­S’­te­ki Ba­lan­ce of Play sis­te­mi sa­ye­sin­de bü­yük lig­le­rin kad­ro­la­rı her haf­ta gün­ce­le­ne­cek ve böy­le­lik­le ye­ni trans­fer­ler için gün­cel­le­me gel­me­si­ni bek­le­me­ye­ce­ğiz. Öte yan­dan oyun­da­ki tep­ki­me sü­re­si de dü­şü­rü­le­cek. PES 2015 26 Ey­lü­l’­de PC, PS3, PS4,Xbox 360 ve Xbox One için sa­tı­şa çı­ka­cak. Bu ara­da Sony PlayS­ta­ti­on 4 ar­tık 3D Blu-ray disk­le­ri oy­na­ta­cak.
Oyuncu satın alınacak
PES’te Master League Online olacak ve Master League içerisinde para ile bazı ürünler satılacak. MyClub özelliği taşıyan bu yeni modda, kendi takımınızı kurup ister gerçek para, isterseniz de oyun içi para ile oyuncu alabileceksiniz. Full Pitch AI sistemi sayesinde yapay zeka artık ekrana yansıtılan bölümü değil sahanın tamamını kullanarak hareket edecek.
Marşlı tezahüratlar da olacak
Öte yandan FIFA’da farklı takımların, farklı taraftarları kendilerine özgü tezahürat yapacak, farklılık içeren marşlar ile maça katkıda bulunacaklar.
Kaynak: Bugün

1 yorum: