iOS 8 ile Gelen Yenilikler: Silinen Fotoğrafı Geri Getirme


Apple geçtiğimiz gün yeni nesil işletim sistemi iOS 8'i tanıttı ve bizde yeni nesil işletim sisteminin teknik detaylarını buradaki yazımızdan sizlerle paylaştık. iOS 8'in görsel anlamda iOS 7'den farklı olduğunu söylemek imkansız olsa da özellikle bildirim çubuğu ve ana ekrana widget eklenebilmesi ile iOS platformunun şimdiye kadar yaptığı en büyük değişimi gözler önüne sergilediğini görmekteyiz.

iOS 8 ile birlikte Apple kullanıcılarının daha fazla bulut depolama alanı kullanmalarını sağlamaya çalışıyor. Bulut servislerinde şimdiye kadar görülmemiş indirimlere de imza atan Apple kullanıcılarına 5GB'a kadar ücretsiz alan verirken 20GB için 0,99$, 200GB depolama alanı içinse 3,99$ aylık ödeme istiyor.

Bulut servislerinin tüm nimetlerinden yararlananmak isteyen Apple çekilen resimlerin bulut servisleri üzerinden yedeklenmesini de sağlıyor. Bir fotoğrafı yanlışlıkla silseniz bile bu fotoğraf hemen silinmiyor ve "yeni silinen resimler" klasörüne düşüyor. Daha sonra bu klasörden silinen fotoğrafı geri alabiliyorsunuz.

iOS 8 ile Gelen Yenilikler: Silinen Fotoğrafı Geri Getirme için “0 yorum” bulunmaktadır.