2014 Dünya Kupası Heyecanı Yandex'te


Futbol severler, 2014 Dünya Kupası süresince en doğru, detaylı ve hızlı bilgiyi Yandex’ten alacak, maçları Yandex’in canlı anlatımlarından takip edebilecek.

Dünya Kupası sürecince futbol severler aradıkları tüm bilgilere Yandex üzerinden kolaylıkla erişebilecek. Maç bilgileri, grupların istatistikleri, canlı anlatımlar, goller ve maç sonrası özetlere doğrudan erişebilme gibi seçenekler Yandex kullanıcılarına sunulacak.
2014 Dünya Kupası için hazırlanan hizmetlere hem arama sonuç sayfasında, hem de Dünya Kupası özel sayfası üzerinden erişilebilecek. Yandex, maç öncesi, maç esnası ve maç sonrası için özel olarak tasarlanmış sonuç ekranları ile kullanıcılara çok detaylı veriler sunulacak. Maç öncesi ekranında takımlarla ilgili kadro bilgileri, maç saati ve maçın hangi kanalda yayınlandığı bilgisine ulaşılabilecek.
Maç esnasında ise maçın canlı yayın bağlantısının linki paylaşılacak. Bunun yanı sıra, izleyecek durumda olmayan kullanıcılar da Yandex’in özel olarak sunduğu canlı yazılı anlatımdan maçı takip edebilecek. Maç bitiminde ise kullanıcılar Yandex üzerinden doğrudan maçın özet linkine erişip, özeti izleyebilecekler. Tüm bu bilgilere erişmek için arama sayfasına örneğin “Brezilya maçı” ya da “Brezilya Hırvatistan” gibi ifadeler yazmanız yeterli.
Yandex’in Dünya Kupası için hazırladığı özel sayfada turnuva boyunca ya da son saat içerisinde kupa hakkında kullanıcıların en çok aradıkları içerikler yer alacak. f14.yandex.com.tr adresinden erişilecek olan sitede arama sonuç sayfalarında verilen detaylı bilgiler de sayfada yer alacak.

2014 Dünya Kupası Heyecanı Yandex'te için “0 yorum” bulunmaktadır.