Line 400 Milyon Kullanıcı Sayısına Ulaştı


Mobil mesajlaşma uygulamaları arasında öne çıkan uygulamalardan birisi olan Line artık 400 Milyonun üzerinde kullanıcıya sahip. Günümüz popüler uygulamaları ile karşılaştırıldığında bundan oldukça kısa bir zaman dilimi içerisinde çıkan ve ülkemizde de birçok kanaldan etkili reklam projesine imza atan uygulama açıklanan rakama göre artık 400 milyon kullanıcıya sahip.



Tabii piyasada bu tür mesajlaşma için Whatsapp, Facebook Messenger ve özellikle reklamları ile insanları etkileyen WeChat gibi köklü rakipler bulunuyor. Bu zor rakiplerin arasından bir mobil mesajlaşma uygulamasının yükselişe geçmesi ve kısa süre içerisinde büyük bir kitleye ulaşması oldukça büyük bir başarı denebilir. Bu rakipleri düşündüğümüzde Line’ın bu zamana kadar kat ettiği yol gerçekten oldukça etkileyici ve gelecek vaat edici yönde duruyor.

Android İçin Line İndiriOS İçin Line İndir



Diğer yandan Facebook’un satın alması ile kullanıcılarını tekrardan kazanmayı bekleyen WhatsApp’da Line’ın karşısına köklü bir rakip olarak çıkacaktır. Line’ın CEO’su Akiera Morikawa tarafından yapılan bir açıklama ise Line’ın hedeflerinin sürekli en yükseğe doğru gideceğinin bir nişanesi denebilir. Japonya merkezli Line uygulamasının CEO’suna göre şuanda 400 Milyon kullanıcıya sahip olan Line 2014 yılının sonuna doğru 500 milyon kullanıcıya ulaşabilmeyi hedefliyor. Tabii piyasa üzerinde birçok köklü rakibi varken bunun hiçte kolay bir hedef olmadığının da altını çizmek gerekiyor. Diğer birçok uygulama gibi Line’ın da Android işletim sistemi, iOS işletim sistemi, Windows Phone işletim sistemi ve Blackberry için uygulamaları bulunuyor.

Line 400 Milyon Kullanıcı Sayısına Ulaştı için “0 yorum” bulunmaktadır.