Ayyıldız Alanında Lider


Almanya’da yaşayan dostlarımız, akrabalarımızı, eşi dostu aramak istediğimizde kesinlikle Ay Yıldız telefon kartları bizlere en avantajlı ödeme yöntemini sunuyor. Almanya da yaşayan Türklerin ve Türkiye de yaşayan dostlarının, yakınlarının normal fiyattan çok daha ucuz fiyata konuşabilmeleri için piyasaya sürülen Ay Yıldız telefon kartı kurulduğu günden beridir liderlik tahtında Ayyıldız isminin şanını sürdürüyor. www.ayyildiz.de internet sitesinden kampanyalarını öğrenebileceğiniz Ayyıldız Telekom’un her potansiyel müşterisine göre ucuz bir tarifesi bulunuyor.
Almanya ve Türkiye arasında ki aramaları dakikası 9 Cent gibi sahiden ucuz ve bir o kadar da komik bir fiyatta sabit tutmayı başaran Ayyıldız’ın hattını Almanya’da ki ülke içi aramalarda da kullanabilirsiniz. Kontör yükleme, hattınızda ki bakiyeyi öğrenme ve aynı zamanda tarife değişikliği gibi işlemler için www.ayyildiz.de sitesini ziyaret edebilirsiniz. Türkiye de çok fazla Ayyıldız bayisği bulunmadığından dolayı en son, güncel Telekom haberlerini www.ayyildiz.de sitesinden hem öğrenebilir hem de tarifenizi güvenle değiştirebilirsiniz. Sadece telefon görüşmeleriyle sınırlı olmayan Ayyıldız ile tarifenizde belirlenen miktardaki kadar internete girebilir ve kısa mesaj ve multimedya mesajı da atabilirsiniz. Özellikle yurt dışına seyahat amaçlı çıkan Türkler için gerek Türkiye ile konuşmak için gerekse yurt dışında telefonunuzdan internete girebilmek için Ayyıldız tartışmasız en iyi hizmet veren şirket.



Ayyıldız telefon kartınızı herhangi bir bayiden veya internet üzerinden satın aldıktan sonra internet sitesine girerek hemen telefon kartınıza ait olan hesaba bağlanabiliyorsunuz. Hesabınıza girdikten sonra en yeni kampanyalardan ve tarife paketlerinden haber olmak için sitenin kampanyalar bölümüne göz atabilirsiniz. Bunun yanı sıra aklınıza yatan bir fırsatı gördüğünüzde internet üzerinden tarifenizi değiştirebilir veya yeni kampanyalardan hızlı, güvenilir ve rahat bir şekilde yararlanabilirsiniz. 

1 yorum: