Whatsapp Android İçin Yeni Özelliğini Duyurdu



WhatsApp'in uzun süredir lider ve en çok tercih edilen mobil mesajlaşma uygulamalarından birisi olduğu gerçek. Şirket bu pozisyonunu hem kaliteli hizmeti hem de düzenli olarak uygulamayı geliştirmesine borçlu ve bu huyundan da pek vazgeçecek gibi görünmüyor. Zira yeni video düzenleme özelliği direkt olarak WhatsApp'in yeni Android sürümü ile birlikte kullanıcılara sunulacak. Şimdilik Google Play'de yer almıyor ancak .apk dosyası şirket tarafından web sitesi üzerinden yayınlandı.
Artık WhatsApp ile çekilen videoları kesmek mümkün hale geliyor ve basit bir adım gibi görünse de gereksiz yere internet kotası harcamamak için videoların boyutunu küçültmekte oldukça faydalı olacağı şimdiden kesin. Ayrıca daha önceden cihazınızda kayıtlı olan videoları da kesme opsiyonu WhatsApp ile birlikte geliyor.
Şimdilik bu özelliğe Google Play üzerinden erişmek mümkün değil ancak bugün yahut yarın özelliğin aktifleştirilmesi bekleniyor. Dilerseniz WhatsApp'i telefonunuza kurarak güncelleme gelmesini aşağıdaki bağlantı ile sağlayabilirsiniz. iOS için maalesef henüz böyle bir özellik açıklanmadı.

Whatsapp Android İçin Yeni Özelliğini Duyurdu için “7 yorum” bulunmaktadır.

  1. Windows phone lara da bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. whatsapp'ın gücünü biliyoruz artı ve bana göre twitter'den kat kat güce sahip olduklarını belirttiler sıradaki hedefleri facebook'a rakip diye düşünüyorum

      Sil
  2. whatsapp gsm şirketlerinin belini kırdı. Büyük ciro kayıpları yaşattı. Ücretsiz olması çok iyi umarım ücretsiz hizmete devam eder.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ios sürümünde 1 yıl sonunda cüzi bir miktarla paralı özellikler var kullanmak isteyenler için

      Sil
  3. İyi bir özellik getirmiş Whatsapp. Vine'a özenmiş sanki biraz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özenti demek biraz yanlış olur o sistemi kullanan bir sürü program var :D

      Sil
  4. Android'den çok ios işletim sistemine önem veriyor çogu uygulama.

    YanıtlaSil