Apple'dan Samsung'a Hodri Meydan



Samsung'un S4'ü çıkarmasının ardından Apple'ın sarsılacağı söylentilerine cevap geldi
Samsung ile Apple arasındaki rekabet git gide kızışıyor. S4’ü görkemli bir etkinlikle tanıtan Samsung’a, Apple’dan karşı hamle geldi.
Apple, bir internet sitesi açarak ‘Neden iPhone?’ dedi v e “iPhone gücünden hiçbir şey kaybetmedi.” şeklinde bir mesaj verdi.
Zaman'ın haberine göre Samsung, iPhone ile rekabette S4’ün tanıtım gecesinde rakibine büyük gözdağı verdi. Özellikle göz izleme teknolojisiyle önemli bir çıkış yapan Samsung, cihazın sahip olduğu diğer özelliklerle de rakibini telaşlandırdı.
Apple, yeni bir web sayfası açarak ‘Neden iPhone’ diye sordu. Telefonun sahip olduğu tüm özellikleri sıralayan Apple, aldığı ödülleri de tek tek saydı.

Açılan bu sayfada ‘iPhone var, her şey ondan sonra var’ şeklinde bir ifade ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. iPhone’un diğer telefonlardan farkını ortaya koymaya çalışan site, uzun bir liste ile telefonların sahip olduğu tüm özellikleri sıralıyor.
Telefonun en ince ayrıntılarına kadar düşünüldüğünü belirten yazıda, tasarım, pil ömrü, internet bağlantı hızı gibi özellikler ön plana çıkarılıyor.
Sitede yer alan ve uzun bir liste halinde sıralanan özellikler için http://www.apple.com/iphone/why-iphone/ linkini tıklayabilirsiniz.
İki büyük teknoloji devi arasında bir dönem yaşanan patent savaşlarından sonra, bu açıklamanın da büyük yankı uyandırması bekleniyor. Samsung’un S4 ile akıllı telefon piyasasında ciddi bir hamle yapması, iPhone’u da yeni teknolojik hamlelere mecbur bırakacağa benziyor.

Apple'dan Samsung'a Hodri Meydan için “0 yorum” bulunmaktadır.