BAŞBELASI'NDAN KAHKAHA TUFANI



Akşehir Belediyesi tarafından Akşehirli tiyatro severlerle buluşturulan Esen Tiyatro’nun ‘Baş Belası’ isimli oyunu izleyicilerden tam not aldı. İki saat süren oyun boyunca izleyenler gülme krizine girdi.


Akşehir iBelediyesi, Tiyatro Esen tarafından sahnelen 'Baş Belası' isimli tiyatro oyununu, Akşehirli tiyatro severlerle buluşturdu.
Akşehir Kültür Merkezi'nde seyirciyle buluşan oyunda; Arda Esen, Çiğdem Batur ve Sedat Bilenler gibi değerli sanatçılar rol aldı.
            Yaklaşık iki saat süren oyun boyunca kahkahalara boğulan izleyiciler, oyun sonunda tiyatro ekibini ayakta alkışladı. Oyunun sonunda Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Yıldız tarafından oyunculara bir plaket takdim edilirken Tiyatro Esen’in sahibi oyuncu Arda Esen ise oyunu sergiledikleri Akşehir Kültür Merkezi’ne ve Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul’a övgü dolu sözler sarf etti. Esen “O kadar şanslısınız ki, bunun kıymetini eminin iyi biliyorsunuzdur. Türkiye’nin hemen hemen her yerine gidip oyun oynuyoruz. Sizlere gerçekten imrendik ve sizleri gerçekten kıskandık. Çünkü her şeyden önce bu kadar güzel bir ilçede yaşıyorsunuz. İkincisi bu kadar güzel ve başarılı bir Belediye Başkanı ve ekibi var. Abdülkadir Bey sanat konusunda duyarlılığını her noktada gösteren ve seven, halkını ilçesini çok fazla seven ve sanatçıyla halkını her fırsatta buluşturmaya çalışan çok özel, gönlü zengin, sanatsever bir başkan. Bu anlamda da çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum. Ayrıca böyle bir tiyatro salonu Türkiye’de belki 10 tane ya vardır, ya yoktur, onlarda büyükşehirde. Bu anlamda da çok şanslısınız. Akşehir’de yaşamak bir ayrıcalıkmış. Bizlerde fahri hemşehriniz gibi hissettik kendimizi” diye konuştu.
            Arda Esen’in ardından oyunun yazarı ve oyuncu Eray Yasin Işık’ta “Mizahın doğduğu topraklarda yani bizim önderimiz olan Nasreddin Hoca’nın memleketinde biz mizah yapmaya çalıştık. Biz Tiyatro Esen’i kurarken bizim insanımızın hikayesini biz anlatalım, yerli işi olsun istedik ve bu komedi gölüne bir maya çaldık. Ya Tutarsa İşte Baş Belası” diye duygularını paylaştı. İzleyiciler oyuncuları ayakta alkışladı.

BAŞBELASI'NDAN KAHKAHA TUFANI için “0 yorum” bulunmaktadır.