Politik tartışmaları engelleyen eklenti!



Facebook'u siyaset meydanına çeviren arkadaşlarınızdan bıktıysanız, Chrome'un size bir önerisi var!

Politik tartışmaları engelleyen eklenti! - Facebook'u siyaset meydanına çeviren arkadaşlarınızdan bıktıysanız, Chrome'un size bir önerisi var!
ABD halkı yaklaşık 2 hafta sonra başkanlık seçimleri için oy verecek. Sosyal ağlardaki Obama ve Romney tartışmalarından sıkılanlar ise yeni bir Chromeeklentisi ile Facebook haber kaynağını politik konuşmalardan temizleyebiliyorlar.
Unpolitic.me Chrome eklentisi yüklendiğinde kullanıcının haber kaynağındaki politik anahtar kelimeleri arıyor. Politik içerik bulunduğunda haber kaynağından hemen kaldırılıyor ve yerine kullanıcının istediği RSS kaynaklı bir görsel yerleştiriliyor. Varsayılan kaynak ise kedi fotoğrafları olarak belirlenmiş.
Eklenti, Buzfeed ve Unbaby.me'nin ortak çalışması sonucunda ortaya çıkarılmış. Unbaby.me, kullanıcıların haber kaynaklarındaki bebek fotoğraflarını kaldırmaya yardımcı oluyordu.
Unpolitic.me'nin filtrelediği anahtar kelimeler arasında "romney," "obama," "ron paul," "paul ryan," ve "reagan," gibi isimler var. Bunun yanında "bütçe açığı," "vergiler," "fox news" gibi politik kelimeler de engellenmiş bulunuyor. Listeye kendi anahtar kelimelerinizi eklemenize de izin veriliyor.

Politik tartışmaları engelleyen eklenti! için “0 yorum” bulunmaktadır.