CHIP Online Bilgisayar Kursuna Hoşgeldiniz



PC kullanmaya yeni başlayanların kolayca öğrenebilmeleri için 7 bölüme ayrılmış 300'ün üzerinde konu


CHIP Online Bilgisayar kursuna hoşgeldiniz. PC kullanmaya yeni başlayanlara yönelik hazırladığımız uzaktan eğitim kursumuzda, amacımız herkesin PC'yi tanıyabilmesi, programları ve işletim sistemini doğru kullanabilmesi ve bilgisayarları hakkında yeterli bilgiye sahip olabilmeleri.

Kursumuzun sonunda gireceğiniz final sınavımızın ardından, başarılı olduğunuz takdirde adınıza hazırlanacak CHIP Certified Computer User sertifikası ile başarılarınızı belgeleyebilirsiniz. Kursumuza katılmanız için yapmanız gereken çok basit, sadece sitemizeücretsiz kayıt olarak CHIP Online ailemize katılmanız ve dersleri CHIP Online üzerinden takip etmek.

Kurs Bölümlerimize yukarıdaki menümüzden ulaşabilirsiniz. Her bölümümüzü aynı sırayla takip etmenizi öneririz. Sorularınıza hemen sağda görebileceğiniz Sıkça Sorulan Sorular bölümünden yanıt alabilirsiniz.
Temel Bilgiler

Bir bilgisayar sistemini oluşturan bileşenler ve sistemini oluşturan bileşenler ve sistemin nasıl çalıştığı ile ilgili bilmeni gereken tüm detaylar. Temel Bilgiler konularını görmek için tıklayın. 
Windows

Windows işletim sisteminin bilmeniz gereken tüm özellikleri ve Windows'u verimli kullanmak için yapmanız gerekenler. Tüm Windows konularını görmek için tıklayın. 
Pratik

Bilgisayarınızı baştan kurmaktan tutun da kullanacağınız temel uygulamaların püf noktalarına kadar hemen her türlü konuda ayrıntılı açıklamalar. Tüm Pratik konularını görmek için tıklayın. 
İnternet

Aradığınız bilgilere en kısa yoldan ulaşmak ve tüm dünya ile kesintisiz bağlantı kurmak için ipuçları. Tüm İnternet konularını görmek için tıklayın. 
Multimedya

Sınır tanımayan multimedya dünyasına ilk adımı atarken dikkat etmeniz gerekenler ve çok daha fazlası... Tüm Multimedya konularını görmek için tıklayın. 
Sözlük

Bilgisayar hakkındaki tüm önemli teknik terimlerin alfabetik sıraya göre basit ve anlaşılabilir açıklamaları. Tüm Sözlük içeriğini görmek için tıklayın. 

CHIP Online Bilgisayar Kursuna Hoşgeldiniz için “0 yorum” bulunmaktadır.